Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

3ccbeef3ccb51fa9fd2464a5e87d8ba1 MU požaru koji je jutros nešto prije 4 sata buknuo u staroj gradskoj jezgri Makarske preminula je jedna osoba, doznaje se u splitskoj policiji. Vatrogasci su dojavu o požaru dobili u 3.34 sata kada im je javljeno da gori obiteljska kuća u Ulici Kalelarga, u samom gradskom središtu. Vatru su gasili vatrogasci iz DVD Brela, Tučepi, Podgora i Baška Voda, te je lokalizacija proglašena u 4. 45 sati.

U policiji su rekli da je vatra u potpunosti ugašena u 5.30 sati, te da su vatrogasci prilikom ulaska u kuću pronašli jedno mrtvo tijelo. Neslužbeno, radi se o ženskoj osobi srednjih godina koja se najvjerojatnije ugušila. Riječ je o kućina tri kata s drvenim podovima do koje vatrogasci nisu odmah mogli stići na vrijeme jer je put do nje bio zakrčen.
 
"Ulazak u taj dio grada za vatrogasce je noćna mora. Ipak, uspjeli smo doći do kuće u plamenu i zaustaviti širenje vatre na okolne objekte. Putem do kuće su nam smetali štekati, kablovi, razna rasvjeta, ali smo nekako ipak uspjeli doći do objekta u kojem smo nakon gašenja pronašli mrtvu jednu osobu", izjavio je za Hinu glavni vatrogasni zapovjednik Dražen Glavina.
Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com