Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

7ksCYER3 iroki 475 316 85 s c1Pripadnici specijalne i temeljne policije MUP-a ŽZH naoružani dugim cijevima “do grla”, jučer su oko 13.30 sati blokirali su sve ulaze u Široki Brijeg.
 Ne znajući o čemu se radi, brojni vozači su prilagodili svoju vožnju ograničenju brzine, a čak su i na kružnom toku davali žmigavac kada bi skretali. Političari su iskoristili svoje zakonsko pravo i ostali na radnom mjestu sve dok akcija nije završila, nešto iza 15 sati kada su se policajci povukli u postaju.

Ova vježba nije bila službeno najavljena, tako da bi policajci mogli svoj posao odraditi profesionalno u slučajevima kada bi došlo do izvršenja teških kaznenih djela i potrage za kriminacima gdje bi ove policijske postrojbe trebale žurno reagirati.

Navedena pokazna vježba je imala za cilj pokazati u kojem realnom vremenu policijski službenici mogu izvršiti planiranu blokadu, a u realizaciji su sudjelovali policijski službenici Sektora uniformirane policije i PU Široki Brijeg koji su vršili blokadu na cestovnim komunikacijama na području Grada Širokog Brijega, piše Široki Brijeg Info.

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com