Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

opcinski sud ljubuski 1Općinski sud u Ljubuškom nepravomoćno je osudio Zvonka Bunozu (25) iz Ljubuškog na godinu dana zatvora zbog neovlaštenog prometa opojne droge te su mu trajno oduzete 23 stabljike indijske konoplje, potvrđeno je za Bljesak.info iz Tužiteljstva ŽZH.

Optužnicom Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu Zvonki Bunozi je stavljeno na teret da je neovlašteno uzgajao biljke i proizvodio tvari koje su proglašene opojnom drogom.

''Stabljike indijske konoplje uzgajao je u blizini svoje obiteljske kuće u Ljubuškom. Njegovim uzgojem izrasle su 23 stabljike indijske konoplje visine od 40 do 90 cm.

Jedne prilike dok je provjeravao vlažnost u PVC posudama na licu mjesta zatečen je od strane policijskih službenika. Nakon što je vidio policijske službenike udaljio se iz nasada u smjeru obiteljske kuće.

Stabljike indijske konoplje su počupane i vještačenjem je utvrđeno da sadrže supstance koje su zakonom zabranjene'', izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

''S obzirom da se radi o nepravomoćnoj presudi, ista se može pobijati pred Županijskim sudom u Širokom Brijegu'', dodao je.

Izjavu dao: Josip Aničić, Viši stručni suradnik i službenik za odnose sa javnosti Županijskog tužiteljstva ŽZH

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com