Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

 D711747U okviru projekta "Jačanje uloge MZ u BIH"  koji je zajednička inicijativa Vlada Švicarske i Švedske, a provodi  ga Razvojni program Ujedinjenih nacija  (UNDP)  u BiH u partnerstvu sa Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice BiH, Ministarstvom pravde Federacije BiH,  Ministarstvom za  upravu  i lokalnu  samoupravu  Republike Srpske , Vladom Brčko Distrikta i entitetskim  savezima  općina i gradova,  u mjesnoj zajednici Radišići,  koja je dio ovog projekta održaće se forum  / zbor mještana   u prostorijama  O.Š. Marka Marulića P.Š.  Donji Radišići  u petak 26.01.2018.  godine   u 18.oo sati,  na osnovu metodologije koju preporučuje projekat "Jačanje uloge MZ u BiH".

Cilj projekta je usmjeren na unapređenje kvalitete života  BiH  građana kroz osnaživanje lokalnog nivoa vlasti, usluga i infrastrukture na lokalnom nivou, te jačanje demokratske odgovornosti i socijalne uključenosti.

Zbor  građana vodit će članovi vijeća  koji su  bili na obuci  u okviru spomenutog projekta. Cilj foruma je definiranje potreba i prioriteta  mještana  u mjesnim zajednicama, na osnovu kojih će mjesne zajednice razviti i kandidirati   projekte za dalju  implementaciju. 
Molimo mještanke i mještane  s područja  mjesne  zajednice Radišići , da se odazovu pozivu i  nazoče   forumu  / zboru  mještana  kako bi dali svoj doprinos  poboljšanju kvaliteta života u svojoj mjesnoj zajednici.

Dodaj komentar

Radišići Portal nije odgovoran za sadržaj komentara i zadržava pravo brisanja onih koje smatra neprimjerenima!


Sigurnosni kod
Osvježi

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com