Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

tomic ffProf. dr. Zoran Tomić, dosadašnji dekan Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru ponovno je izabran na tu funkciju na današnjoj sjednici Fakultetskoga vijeća.

Kroz film je prikazan protekli četverogodišnji mandat dekana Tomića koji je izložio i buduće korake odnosno istaknuo misiju Filozofskoga fakulteta unutar društvene zajednice, kojoj treba težiti kroz ciljeve rada i trenutne izazove.

U programu je istaknuto kako studenti ostaju u središtu pozornosti te je naglašena važnost organizacije kroz sve organizacijske segmente. Primarni zadatak je raditi na kvaliteti nastave i osiguranju kvalitete, sudjelovati u znanstveno – istraživačkim radovima i projektima te razvijati suradnju s drugim znanstvenim institucijama.

Ključni izazovi koji su postavljeni jesu međunarodna suradnja po kojoj Filozofski fakultet prednjači, ali zbog razine na kojoj jest međunarodna suradnja ostaje izazov. Osim toga, potrebno je biti u korak s razvojem novih tehnologija, kao i razviti sustav cjeloživotnoga učenja.

Dodaj komentar

Radišići Portal nije odgovoran za sadržaj komentara i zadržava pravo brisanja onih koje smatra neprimjerenima!


Sigurnosni kod
Osvježi

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com